Motoros szán, hószán túra


Bővebb info a www.motorosszanturak.hu címen

motorosszanturak-logo

Az Erdély szívében szervezett hószán túráinkat azoknak ajánljuk, akik különleges téli kalandokra, izgalmas új havas élményekre vágynak! A cégünk által szervezett túrák, festői környezetben Székelyföldön az egészen áprilisig hóbiztos Hargita-hegységben kerülnek lebonyolításra.

A Wilker Kft. hószánjainak széles típus választékával biztosít lehetőséget kezdők és haladók részére egyaránt, hogy megismerkedhessenek ezzel a fantasztikus sporttal, és akár 200 km/h sebességgel robogjanak a havon. A túrák csütörtöktől vasárnapig vagy szombattól keddig tartanak, ez alatt két teljes napon át van lehetőség a motoros szánozásra! Igény esetén hétköznap is szervezünk túrákat. A kirándulások lebonyolításához minimálisan négy darab szánkó egyidejű bérbe vétele szükséges. A helyszín megközelítése egyénileg, repülővel ill. igény esetén a csoportos kijutás is megoldható. A hószánozás tökéletes családi,- illetve csapatépítő program is lehet!

A bérleti díj magában foglalja:

  • Szállást 4 nap, 3 éjszaka teljes ellátással, reggeli és vacsora a szálloda éttermében, ebéd fent az erdőn:
    – sült szalonna, hagyma
    – kolbász
    – házi sajt/túró
  • Szánkóbérlést, üzemanyagot, olajat és túravezetést
  • Egész napos túrák pénteken és szombaton, ~150km

Különleges csapatépítő túrák – motoros szán túra

Motoros szán túra szervezés - csapatépítés

Ma már egyre több cég ismeri fel, hogy a vállalkozás eredményes működéséhez szükség van egy különleges kohéziós erőre, az összetartozás érzésére. A napi kihívások, a sokszor nehezen kezelhető stressz helyzetek az emberi, munkahelyi kapcsolatok romlásához, a cég eredményességének, hatékonyságának csökkenéséhez vezetnek. A mai gazdasági helyzetben a cégek fontolóra veszik, hogy egy csökkenő keresletet egy kisebb létszámú, összeszokottabb, jobban együtt dolgozó csapattal szolgálja ki.

Cégünk csapatépítő programjának célja, hogy az emberek részére olyan különleges élményeket és programokat biztosítson, melyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a rendezvények résztvevői jobban megismerhessék önmagukat, munkatársaikat, reálisan fel tudják mérni saját képességeiket és önmaguk számára is világossá, váljék, hogy a problémák megoldása egy összeszokott, összetartó csapatban sokkal könnyebb. Szolgáltatásunk hiánypótló, választékbővítő. A cégek által már többnyire ismert programok: a vadvízi túrák, quadozás, sziklamászás mellett egy újabb adrenalin növelő sport kipróbálására, hívjuk a kalandvágyókat. Cégünk az extrém eszközök és programok kategóriáiban jelenleg hazánkban egyedülálló.

Hószánjaink széles választékával biztosítunk lehetőséget kezdők és haladók részére egyaránt, hogy megismerkedhessenek ezzel a fantasztikus sporttal, és akár 200 km/h sebességgel robogjanak a havon. Fedezze fel az eredetiségével, érintetlen természeti környezetével rendelkező Bihari-hegységet. Óriási magasságú hegyek, gyönyörű kilátást nyújtó fennsíkok és túraútvonalak találhatók itt.

A tél olyan, mint ahogyan álmainkban elképzeljük. Ropogós szűz hó, harapnivaló tiszta levegő, kristálytiszta égbolt és hatalmas fenyvesek. Ezen a tájon kalandozhat motoros szánnal, amely teljes szabadságot és mobilitást biztosít, hogy e pazar vidék minden szegletét megismerje. Az aktív pihenés, a rekreáció, a wellness a mai ember törekvése az egészség megőrzésére, a minőségi élet elérésére, megélésére. A most induló szolgáltatásunk erre kínál eszközöket és programokat. A Wilker Kft. az újdonságot kereső, arra fogékony rendezvényszervezők, rendezvényt tervező cégek részére kínál a megrendelő igényeihez illeszkedő újszerű, szórakoztató csapatépítő, családi programokat.

 

Kérjük, hogy a pontos árakról a kapcsolat oldalon keresztül érdeklődj. Köszönjük!


SEGÍTHETÜNK?

Vitéz Zsolt
(HU,EN)
+36 30 279 2562
vzs@wilker.hu
Tisza Attila
(HU,RO,EN,GR)
+36 30 682 7315
gekko@wilker.hu
Vitéz Anna
(HU,DE,EN)
+36 30 999 6082
anna@wilker.hu
András Ferenc
(RO,HU)
+40 75 616 8482

Cím: 2151 Fót, Fehérkő út 4.

Nyitvatartás: H-P: 9-18, Szombat: 9-13