A hószán élmény!


Ez egy olyan téma, amit szavakkal, de fotókkal és videókkal sem lehet igazán érzékeltetni. Ahhoz hasonló amikor valakinek aki még sosem volt szerelmes el akarjuk mondani, hogy milyen szerelmesnek lenni.


 

Képzeljük el a szikrázó sziporkázó szűz havat, a csípős égető, ózondús, fenyvesszagú levegőt ahol nincs távolsági akadály. A síelés is egy nagyszerű élmény, de itt képességeink szabnak csak határt a sebességnek. A síielő nem ismeri azt az érzést, hogy negyven fokos emelkedőn felfele suhanok 100 km/óra sebességgel. Állandóan változik a látnivaló, és rengeteg más évszakokban nem látható vadállattal találkozhatunk. Fizikailag az egyik legmegterhelőbb tevékenység. Minden izmunkat megmozgatja. Pár órás motoros szánozás után alig várjuk a pihenést. Nagyon alkalmas a teljes kikapcsolódásra, feltöltődést biztosít és a tüdőnk kitisztítása sem elhanyagolandó.

A túráinkon készült képeken a csodálatos táj, a pompás hó és a jó hangulat csak egy részét képes visszaadni annak, amit a résztvevők átélnek: