Ture organizate cu snowmobile


 Va rugam sa va interesati despre preturile exacte prin meniul Contact

Organizam aceste ture pentru cei care cauta un mod mai deosbit de a-si petrece weekendurile de iarna.Firma noastra organizeaza pe tot parcursul iernii ture de snowmobile in diferite locatii(Bihor si Hargita) cu peisaje pictoresti.

In ce consta un weekend cu snowmobilul:

– Cazare 4 zile, 3 nopti mic dejun si masa de seara in restaurantul hotelului, masa de parnz se ia in mijlocul naturii ea consta in frip de slanina cu ceapa, carnaciori si salam vanatoresc
-Chiria snowmobilului, combustibilul necesar si ghidul
-In cele doua zile se parcurg aprox. 150 de km in saua snowmobilului

 


Ture Teambuilding organizate cu snowmobile

Motoros szán túra szervezés - csapatépítés

Prin diversitatea modelelor de snowmobile pe care le punem la dispozitie pe parcursul turelor, firma noastra Wilker incearca sa satisfaca dorintele tuturor participantilor, de la cei mai putin experimentati pana la cei cu experienta.Cu unele snowmobile cei experimentati ajung sa atinga viteze de 200 km la ora. O tura tine 3-4 zile din care 2 zile sunt dedicate total snowmobilului. Deobicei noi le organizam in weekenduri dar in cazul unor cereri deosebite se pot si in timpul saptamanii. Plimbarile cu snowmobilul pot fi o recreere pentru prieteni sau familia da si pentru un bun teambuilding.
Organizam ture de snowmobil si atv, pentru incepatori, facem o initiere prin care vor ajunge sa sa deprinda in totala siguranta manevrarea unui snowmobil sau atv. Locatiile in care se desfasoara aceste ture sunt de o frumuste deosebita cea ce le face de neuitat.

Avem in stoc permanent peste o suta de snowmobile si atv-uri de la diferiti producatori.

Vindem piese de schimb pentru orice model de snowmobil si atv, avem si un service specializat pe acest tip de produse unde executam orice fel de reparatii.

Daca aveti de vanzare un snowmobil sau atv la mana a doua sau doriti sa-l calculam in pret la achizitionarea unuia nou, va stam la dispozitie si cu astfel de solutii

 

Va rugam sa va interesati despre preturile exacte prin meniul Contact


Ajutor in limbi diferite:

Vitéz Zsolt
(HU,EN)
+36 30 279 2562
vzs@wilker.hu
Tisza Attila
(HU,RO,EN,GR)
+36 30 682 7315
gekko@wilker.hu
Vitéz Anna
(HU,DE,EN)
+36 30 999 6082
anna@wilker.hu
András Ferenc
(RO,HU)
+40 75 616 8482

Adresa: Ungaria, 2151 Fót, Fehérkő út 4.(pe langa antalnirea M3-M0)

Deschis: Luni-Vineri: 9-18, Sambata: 9-13